Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

”Hot chick” - kyllingeterrine

 

 


”Hot chick” - kyllingeterrine
4 personer


Ingredienser (4 pers.):
500 g hakket kyllingekød
300 g frisk ost
1 stk. citrongræs, hakkes fint
1/2 dl sojasauce
3 dl kraftig hønsebouillon
5 fed hvidløg
1 stk. rød chili, finthakkes
1 stk. muskatnød, rives fint
3 auberginer
4 røde peber
salt og peber
 
Tilberedning:
Kyllingen steges i en gryde ved høj varme. Sojasauce, citrongræs,
hønsebouillon, hvidløg og chili tilsættes, saucen smages
til med salt og peber.
Auberginerne skæres i tynde skiver på langs, pensles med olivenolie
og bages i ovnen til de er gyldne. De røde pebre
skæres i tynde strimler.
Friskost røres op med muskat, salt og peber.
Terrinen bygges op i lag i et ovnfast fad, først kylling, så auberginer,
friskost og rød peber. Gentages til fadet er fyldt.
Terrinen bages 10 -15 min. ved høj varme, afkøles let og skæres
ud.
Serveres evt. med ris vendt med fintsnittede forårsløg og soltørrede
tomater.
 
Print opskriften
Gem opskriften