Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Italian Meatballs med spagetti

 

 


Italian Meatballs med spagetti
4 personer

Ingredienser:
1 pk./400 g hakket kyllingekød  
50 g lyst brød uden skorpe  
ca. 3 spsk. sødmælk    
1 dl bredbladet persille
Rosmarin , bladene fra 5 stilke
25 g parmesan    
1 stk. æg, lille
1 tsk. salt   
Olivenolie til stegning

Tomatsauce
1 spsk. olivenolie    
1 ds. hakkede tomater  
1 spsk. tomatpuré   
1 dl hvidvin    
1 stk. rødløg, hakket
1 fed hvidløg, knust
Basilikum, 10 blade
10 stk. Cocktail Chorizo , eller anden spicy pølse
Salt og peber

400 g spagetti

Tilberedning:
Riv brødet i mindre stykker og hæld mælken over. Sigt efter et par minutter den overskydende mælk fra brødet og blend til puré med urter, æg og parmesan. Vend det sammen med det hakkede kyllingekød. Rul, med fugtet hånd, farsen til store kødboller og steg i olivenolie i 8-10 min.

Flæk cocktail chorizo og rist under omrøring på en stegepande tilsat olivenolien. Efter 2-3 min tilsættes, tomatpure, rød og hvidløg, steg videre under omrøring i yderligere 3 min. Hæld hvidvin, tomat på og reducer ved svag varme i 8-10 min. Tilsæt Italian Meatballs, vend med snittet basilikum og smag til med salt og peber.

Kog spagetti i rigeligt saltet vand, sigt og hold 1 dl af kogevandet tilbage. Vend spagetti i kogevandet og tomatsauce med Italian Meatballs. Riv evt. frisk parmesan over retten inden servering. Server med brød.

 
Print opskriften
Gem opskriften