Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i karry

 

 


Kylling i karry
10 personer

Ingredienser:
1,2 kg hakket majskyllingekød
Salt og peber
3 stk. løg
2 stk. æg
1½ dl rasp
4 stk. gulerødder
4 stk. pastinakker
2 stk. æbler
2 stk. løg
3-4 spsk. karry
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1-1½ l hønsebouillon
½ l fløde
2-3 stk. æbler
150 g cashewnødder
1 stk. chili
Thaibasilikum
Ris/brød

Tilberedning:
Tænd ovnen på 210° C.

Rør hakket majskyllingekød med salt og peber. Pil løgene, riv dem fint og rør kyllingekødet med løg, æg og rasp. Form kyllingefarsen til små boller (str. valnødder), læg dem på bagepapir og steg dem i ovnen i 12 minutter.

Skræl gulerødder, pastinakker og løg, og riv dem groft på et rivejern eller på en skæreplade på foodprocessoren.

Rist karryen af i en stor gryde. Tilsæt olie, revet grønt og presset hvidløg og rist det i et par minutter. Tilsæt hønsebouillon og lad det simre i 5 minutter.

Blend grøntsagerne i kogelagen og tilsæt fløde. Kog saucen ind i 15-20 minutter og smag til med karry, salt og peber.

Tilsæt de stegte kyllingeboller og lad dem koge op i ca. 5 minutter.

Server kyllingebollerne i karrysaucen med æbleskiver, ristede cashewnødder, frisk chili og thaibasilikum.

Serveres med brød eller ris.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften