Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeburger med mangochutney

 

 


Kyllingeburger med mangochutney
4 personer

Ingredienser:
1 pk./400 g hakket Kyllingekød
1 tsk. salt
1 nip sort peber  

4 stk. durum boller  
2 stk. avokado
4 blade salat   
1 stk. rødløg, lille   
4 spsk. mangochutney  
4 spsk. creme fraiche 
Salt og peber
 
800 g bagekartofler  
2 l vand    
1 spsk. salt   
1 spsk. olivenolie   
Salt og peber

Tilberedning:
Rør ingredienserne til kyllingeburgerne sammen og form 4 bøffer.
Steg kyllingebøfferne, på en stegpande tilsat fedtstof, 5-6 min på hver side.

Befri avokado for skræl, sten og skær i både. Løget skæres i ringe og salatbladene skylles.
Vend mangochutney og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber

Rens kartoflerne og skær dem i grove pommes frites. Kog i spilkogende saltet vand i 5 min. Sigt vandet fra kartoflerne og vend kartoflerne sammen med olie, salt og peber. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir og bag i ovnen ved 230°C i ca. 15 min.

Flæk durum bollerne og smør lågene med mango dressingen, læg salat, kyllingebøf, avokado og rødløg på. Anret evt. med mere mango dressing

 
Print opskriften
Gem opskriften