Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Saftige kyllingespyd med majssnask

 

 


Saftige kyllingespyd med majssnask
10 personer

Ingredienser:
1,2 kg hakket majskyllingekød
2 spsk. sennep
2 spsk. hakket rosmarin
salt og peber
125 g bacon
1 stk. squash
2 stk. løg
2 stk. æg
1 dl havregryn
Smør/olie

Grønt majssnask:
5 majskolber
2 bdt persille
3-4 skalotteløg
2 citroner, økologiske
Smør
Salt og peber

Tilberedning:
Rør hakket majskyllingekød med sennep, hakket rosmarin, salt og peber. Hak baconskiverne fint og rør dem i kyllingefarsen.

Skyl squashene og pil løgene. Riv dem fint og pres væden fra.

Vend grønten i kyllingekødet med æg og havregryn og rør farsen smidig. Form farsen om træspyd som pølser og steg dem gyldne på panden i smør/olie ved middel varme i ca. 8 minutter.

Fjern bladene på majskolberne og kog kolberne i letsaltet vand i 7 minutter.

Hak persille og skalotteløg og riv citronskallen. Skrab majsene af kolberne og vend dem med smør, persille, skalotteløg, citronskal, salt og peber. 

Server de stegte kyllingespyd med majssnask og godt brød.
 
TIPS: Du kan evt. vende lidt majs i farsen eller i stedet stege den til frikadeller.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften