Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Satay spyd

 

 


Satay spyd
4 personer

Ingredienser:
1 pk./400 g hakket kyllingekød
½ tsk. koriander (stødt)
½ tsk. spidskommen (stødt)
1 tsk. karry
1 spsk. frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, revet
1 stk. æggeblomme
1-2 spsk. kokosmælk
Salt
8 stk. træ spyd

Satay sauce:
2 dl kokosmælk
60 g peanutbutter
Limeskal og saft fra 1 usprøjtet lime
1 tsk. soja
1/2 fed hvidløg
Salt

Pynt:
2 spsk. peanuts, hakkede
2 spsk. koriander , hakkede


Tilberedning
Læg træspyd i koldt vand. Vend det hakkede kyllingekød sammen med de tørrede krydderier. Tilsæt æggeblomme, ingefær og hvidløg, og rør sammen. Kom 1-2 spsk. kokosmælk i og smag til med salt. Fugt hænderne let og form farsen omkring træspyddene. Steg kyllingespydene på en middel varm pande i stegeolie cirka 10 minutter.

Blend alle ingredienserne til sataysaucen , undtagen salt, sammen. Smag til med salt.

Server de ristede kyllingespyd overhældt med sataysauce, pyntet med hakkede peanuts og frisk koriander.

 
Print opskriften
Gem opskriften