Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Tacos med tomatsalsa og cheddar

 

 


Tacos med tomatsalsa og cheddar
4 personer

1 pakke Langtidstilberedt Taco Kylling
8 stk. Taco skaller
100 g cheddar ost 
 
Tomatsalsa:
4 stk.tomater (i mundrette stykker)
125 grødløg (ca. 1 løg, fint snittet)
2 stk.forårsløg (fint snittet)
1 fedhvidløg (fint revet/knust)
1 stk.grøn chili (fint snittet)
2 spsk.olivenolie
1 stk.lime (skal) + saft (½)
1 stk.hjertesalat (fint snittet)
2 spsk.koriander (groft hakket)
¼ tsk.sukker


Kyllingen tilberedes efter anvisning på emballagen, kort før servering. 

Vend ingredienserne til tomatsalsaen sammen og smag til med salt og peber.

Fyld grønt i bunden af tacoskaller, kom kylling ovenpå og top med revet cheddar.

Server drysset med lidt groft hakket koriander.

Tip: Lun evt. de færdiganrettede Tacos kort i ovnen, 2 min ved 220° C. 

 
Print opskriften
Gem opskriften