Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hel kylling med toscansk tomatsauce

 

 


Hel kylling med toscansk tomatsauce
4 personer

Ingredienser (4 pers.):
1 stk. hel kylling
Salt og peber

Toscansk tomatsauce:
2 spsk. olivenolie
1 stk. løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 dåse tomater, flåede
3 stk. ansjosfileter
Salt og peber
1 tsk. Sukker
½ dl persille, hakket
2 spsk. Kapers

Grillede peberfrugter:
3 stk. peberfrugter: gul, rød og orange
Olivenolie
Maldon seasalt

Tilbehør:
Friskkogt pasta

Tilberedning:
Grill peberfrugterne under grillen til de har fået farve ca. 15 min. Kom dem i en frysepose og slå en knude. Lad dem afkøle lidt.
Åben posen og pil forsigtigt skrællen af, fjern kerner og stok. Skær frugtkødet i tynde strimler og mariner det i olivenolie og salt indtil kyllingen er klar.
Klargør kyllingen og steg den i ovnen ved 200 grader i 1½ time.
Varm olie op i en sautepande, sauter løg og  hvidløg  uden det tager farve. Tilsæt hakket tomat og ansjosfileter. Kryds med salt, peber og sukker. Las saucen koge i 20 min. under låg. Kom persille og kapers i.
Kog pasta og vend saucen i, og server blandingen til den stegte kylling og de grillede peberfrugter.

 
Print opskriften
Gem opskriften