Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Dampet kylling med spidskål og ferskner

 

 


Dampet kylling med spidskål og ferskner
4 personer

1 økologisk kylling
1 spsk groft salt
1 spsk tørret timian
½ liter vand
1 spidskål i 6 både
4 udstenede ferskner i tynde skiver
200 g flødeost med hvidløg
suppen fra dampning af økologisk kylling
salt, peber
50 g grofthakkede valnøddekerner
1 bundt lethakket kørvel

Tilberedning:
Del kyllingen i 4 stykker. Gnid dem med salt og timian. Bring vand i kog i en rummelig gryde. Læg kyllingestykkerne i og bring i kog.
Lad det simre 30 minutter under tætsluttet låg. Kom spidskålen i og fortsæt kogningen i 15 minutter. Lad fersknerne dampe med de sidste 2 minutter.
Hæld suppen i en ren gryde og skum den for fedt. Pisk flødeosten ud i suppen. Smag til med salt og peber. Fjern skindet fra kyllingestykkerne
og skær dem i mindre stykker.
Server saucen til kylling, spidskål og ferskner. Drys med hakkede valnødder og kørvel.
Server med ristet rugbrød.

Tip!
Server med små kogte kartofler eller tag 2 spidskål i stedet for 1.

 
Print opskriften
Gem opskriften