Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fyldt kylling med appelsinmarineret rødkål og bagte pastinakker

 

 


Fyldt kylling med appelsinmarineret rødkål og bagte pastinakker
4 personer

Ingredienser:
1 stk. Kokkeklar kylling med appelsin/timian

Appelsin-rødkål:
½ stk. rødkål, cirka 500 g
Reven skal skal en økologisk appelsin
4 spsk. olivenolie
2 tsk. balsamico
Salt og peber

800 g pastinakker 
½ dl olivenolie
100 g rucola
Fyldet fra den stegte kylling
Salt

Tilberedning:
Steg kyllingen i ovnen 1 time og 20 minutter ved 175° C. Tag kyllingen ud og lad den hvile 5-10 min inden den skæres for.

Snit kålen fint, kan med fordel gøres på en pålægsmaskine. ½ time før servering vendes ingredienserne sammen. Lad kålen trække indtil servering.

Skræl pastinakkerne og skær de små i ¼ og de store i 1/8. Vend dem med olivenolie og salt og bag dem ½ time i ovnen. Vendes med rucola og fyldet fra kyllingen.

Server den bagte kylling med den marinerede rødkål og de bagte rødder.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften