Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hel økologisk kylling - basilikum marineret

 

 


Hel økologisk kylling - basilikum marineret
10 personer

Ingredienser:
3 stk. hele økologiske kyllinger
¾ dl citronolie
1 dl olivenolie
1½ potte frisk basilikum, fintsnittet
2 kg kartofler
¾ l madlavningsfløde
¾ l mælk (Letmælk)
300 g gorgonzola
200 g natural Friskost
Salt og peber

Tilberedning:
Olivenolie og citronolie blandes og det fintsnittede basilikum tilsættes samt lidt salt og peber.
De hele økologiske kyllinger smøres med olieblandingen, og skal herefter trække i ca. 2 timer.
Kyllingerne ovnsteges ved 165° C i ca. 75 min.
Madlavningsfløde, mælk og gorgonzola bringes i kog under omrøring og smages til med salt og peber. Lige før serveringen tilsættes friskosten (må ikke koge så skiller det).
Kog kartoflerne og server dem sammen med den basilikum marinerede kylling og gorgonzola saucen.

 
Print opskriften
Gem opskriften