Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i grøn symfoni

 

 


Kylling i grøn symfoni
4 personer

Ingredienser:
1 økologisk kylling
1 finthakket løg
2 knuste fed hvidløg
2 courgetter
Salt
Olie til bruning
¾ l hønseboullion
200 g grønne bønner
¾ kg grønne ærter med bælg

Tilberedning:
Parter kyllingen i 4-8 stykker.

Fordel løg og hvidløg i et ovnfast fad. Læg kyllingen på og drys med salt. Sæt fadet i en forvarmet ovn på 180 grader i 25 minutter.

Skær imens courgetter i grove tern på 5x3 cm og brun dem i lidt olie på en pande. Kom dem i fadet og hæld bouillon ved. Fortsæt stegningen 15 minutter mere.

Skær bønner i 3 cm stykker og bælg ærterne. Kom begge dele i fadet og steg yderligere i 5-10 minutter

Server fra fadet med brød eller ris.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften