Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i hvidvin med vindruer

 

 


Kylling i hvidvin med vindruer
4 personer

1 økologisk kylling delt i 8-10 stykker
salt og peber
2 spsk olie
1 hakket løg
4 hakkede fed hvidløg
3 dl god halvsød hvidvin
4 dl bouillon el. vand
250 g stenfri grønne vindruer
250 g stenfri røde vindruer
2 porrer i strimler
salt og peber
1 potte mynte

Tilberedning:
Krydr kyllingestykkerne med salt og peber. Brun dem gyldne i olie på en teflonpande. Læg dem i en gryde, men hold bryststykkerne tilbage.
Sauter løg og hvidløg på panden, de skal ikke tage farve. Tilsæt hvidvin og kog ned til 2 dl. Kom bouillon ved og hæld det i gryden. Kog 20
minutter under låg. Tilføj nu bryststykkerne og lad det hele simre i yderligere 10 minutter.
Blend halvdelen af de skyllede druer – både de grønne og de røde. Stil til side. Halver resten af druerne.
Kom porrer og halve vindruer i retten og kog det igennem. Tilsæt de blendede druer og lidt mynteblade. Smag til med salt og peber.

Tip!
Det ser pænt ud af servere denne ret fra dybe tallerkener med små nye kartofler. Du kan eventuelt jævne med lidt maizenajævning, hvis
du gerne vil have saucen til at holde sammen. Men den skal ikke blive tyk.

 
Print opskriften
Gem opskriften