Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med persille-sellericreme

 

 


Kylling med persille-sellericreme
4 personer

1 økologisk kylling
olie til pensling
1 stort bundt bredbladet persille
2 fed hvidløg
2 tsk salt
1 knoldselleri
1 stort æble
ca. 3 spsk creme fraiche
salt, peber

Tilberedning:
Smør kyllingen med lidt olie. Skyl persillen grundigt og pluk bladene af. Bland dem med knust hvidløg og salt og fyld det i kyllingen. Læg
den i et ovnfast fad og steg den 1 time og 10 minutter.
Skræl imens knoldselleri. Skær det i mindre stykker og kog det meget mørt i saltet vand. Tilsæt det skrællede og udkernede æble efter 20
minutter og lad det koge med. Si vandet fra. Skrab persillen ud af den færdigstegte kylling. Blend den med den kogte selleri, æble og fløde. Smag til med salt og peber.
Parter kyllingen og server med persille-sellericremen.Server med brød eller ris

Tip!
Server kyllingen med tomatsalat af: 4 tomater i både, ¼ fint snittet fennikel og 1 dl små sorte oliven og lidt olie-eddikemarinade.

 
Print opskriften
Gem opskriften