Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingetærte med majs og courgette

 

 


Kyllingetærte med majs og courgette
4 personer

300-400 g kogt eller stegt økologisk kyllingekød
2 skiver bacon eller lidt kyllingeskind
1 courgette
1 pillet finthakket løg
1 spsk olivenolie
majskerner fra 1 majskolbe

Mørdej:
Mørdejslåg
225 g mel
110 g smør
1 æg
ca. 2 spsk koldt vand
1 sammenpisket æg
til pensling
eller en færdig rulle mørdej

Æggeblanding:
2 dl græsk yoghurt 10%
3 æg
½ spsk maizenamel
salt, peber
100 g ost

Tilberedning:
Skær kyllingekød og bacon i tynde strimler.
Rist bacon sprødt på tør pande. Fjern det. Flæk
courgetten og skrab kernerne ud. Skær den i skiver
på ½ cm. Damp courgetter og løg i olivenolie,
til al væde er fordampet. Tilsæt kyllingekød og
majskerner og afkøl.
Kom mørdejen i en tærteform eller en aflang
form. Læg fyldet på.
Pisk æggeblandingen sammen og hæld det over
fyldet. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 40
minutter.
Server med spæd romainesalat.

TIP!
Retten kan eventuelt tilberedes uden dejbund.
Kom fyldet i en ovnfast form og hæld æggeblandingen
over.

 
Print opskriften
Gem opskriften