Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingetærte med squash

 

 


Kyllingetærte med squash
10 personer

Ingredienser:
3 ruller færdig tærtedej eller

Tærtedej:
175 g smør
125 g grahamsmel
ca. 250 g hvedemel
1 spsk salt
2 spsk olie
3 spsk vand

Kyllinge-Squash-fyld:
Kyllingekød fra 2 majskyllinger (fx fra Basis-suppen)
Smør
2 squash
2 skalotteløg
3 spsk rosmarin
4 æg
400 g ricotta
400 g gedefeta
Salt og peber
40 g ristede pinjekerner

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C.

Tærtedej:
Rør smørret med mel, salt og olie og saml den med vandet. Del dejen i tre og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Smør 3 tærteformene med smør, fordel tærtedejen i formene og pres den ind i kanterne. Prik tærtebundene og bag dem i ovnen i 10 minutter.

Skyl squashen, skær dem i skiver og steg dem på panden i olivenolie, sammen med hakket skalotteløg og rosmarin i et par minutter.

Rør æggene med ricotta, gedefeta, salt og peber.

Fordel kyllingekødet på tærtebundene og hæld æggeosteblandingen over.

Pynt tærterne med stegte squashskiver og bag tærterne i ovnen ved 180° C i ca. 40 minutter.

Pynt tærten med ristede pinjekerner, frisk rosmarin og server straks.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften