Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Marokko kylling

 

 


Marokko kylling
4 personer


Ingredienser:
1 stk. Holger kylling   
Salt og peber

Tilbehør:
2 stk. løg    
2 fed hvidløg   
600 g små kartofler   
½ frisk chili   
ca. 1 dl mandler   
3 stænger kanel    
1 tsk. spidskommen   
½ dl olivenolie   
1 lille dåse koncentreret tomat  
1 dåse hakkede tomater  
1 spsk. rørsukker   
Salt og peber
1 bakke cherrytomater  
 
Tilberedning:
Skyl kyllingen under koldt vand og gnid den indvendigt med salt og peber.
Rens grønsagerne og hak løgene. Bland alle ingredienserne, undtagen cherrytomater sammen og fordel i bunden af et ildfast fad. Læg Holger kyllingen ovenpå og pensl evt. lidt af tomatbasen på kyllingen. Steg i ovnen ved 190°C i 1t , tag kyllingen ud, pensel igen og tilsæt tomaterne. Steg yderligere 15 min.

 
Print opskriften
Gem opskriften