Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Ovnkylling med tomat og svampe

 

 


Ovnkylling med tomat og svampe
4 personer


1 hel kylling
1 kg små stilktomater
3 groft revne gulerødder
500 g små champignoner
4 knuste fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt og peber

Sauce
Halvdelen af de bagte tomater
2 snackpebre
3 spsk. semi-dried
Tomater
Salt og peber

Tilberedning:
Læg kyllingen i et smurt ovnfast fad eller i en bradepande på bagepapir.

Fordel tomater, revne gulerødder, champignoner og knust hvidløg ved kyllingen. Dryp den med olie og drys med salt og peber.

Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i 1 time. Hæld 2-3 dl vand ved og fortsæt stegningen ca. 15 minutter.

Blend halvdelen af tomaterne til sauce, med snackpeber og semi-dried tomater, og smag til med salt og peber.

Kom resten af tomaterne, champignonerne og gulerødderne med stegesky i en skål og server til.

Tip!
I en varmluftsovn, kan man bage kartofler i både, samtidig med kyllingen. Sæt dem en etage under kyllingen.
Eller server ristet rugbrød eller et godt grovbrød til retten.

 
Print opskriften
Gem opskriften