Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Persillekylling med jordbærsalat

 

 


Persillekylling med jordbærsalat
10 personer

Ingredienser:
3 hele kyllinger
2 bundter persille
3 stk. rødløg
Rapsolie
Salt og peber
2 spsk. sukker
¼ dl hvidvinseddike
1 dl piskefløde
1 kg jordbær
2 stk. æbler
2 stk. friséesalat
150 g valnødder
Groft brød

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C.

Pil 2 rødløg og hak dem fint. Pluk persillen og vend det med rødløg.

Dup kyllingerne med køkkenrulle og smør dem med rapsolie, salt og kværnet peber.

Fyld kyllingerne med persille og rødløg og steg dem i ovnen i 1½ time.

Udrør sukkeret i hvidvinseddiken. Pisk fløden stiv med en gaffel, dryp sukkerblandingen i og smag dressingen til med salt og peber.

Skyl jordbærrene, rens dem og skær dem i kvarte. Pil det sidste rødløg og skær det i strimler. Skyl æblerne og skær dem i tern. Skyl salaten og lad den afdryppe.

Pluk salaten og vend det med et jordbær, æbletern, dressing og rødløg.

Pynt jordbærsalaten med hakkede valnødder og server den med ovnstegt persillekylling og groft brød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften