Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hot Wings med bagte kikærter

 

 


Hot Wings med bagte kikærter
10 personer

1 kg Hot wings
1 kg udblødte kikærter, koges og afkøles
1 kg brune champignon, renses og skæres i kvarte
1 dl vindruekerneolie
500 g soltørrede tomater, snittes fint
5 fed hvidløg, knuste
1 dl olivenolie
500 g rucola
100 g friskrevet parmesanost
salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Svampene ristes på en emeget varm pande i vindruekerneolie og krydres med salt og peber. Kikærter, tomater, hvidløg, og de varme svampe vendes sammen og bages i ovnen 10 min. ved 180° C. Det hele vendes med rucola og parmesanost, smages til med salt og peber. 
Hot wings tilberedes frosne i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluftsovn 200° C) i ca. 20-25 min. Optøede ca. 15-17 min.

Tips:
Retten kan serveres med stegt kyllingebryst i stedet for Hot wings.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften