Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Inderfilet i wrap

 

 


Inderfilet i wrap
4 personer

Ingredienser
Kyllingeinderfilet, 500g
4 store eller 8 små Tortillawrap
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
3 spsk. chillisauce
Salat til wrap

Guacomole
2 modne avocadoer
1 fed hvidløg, knust
3 spsk. cremefraiche 18%
salt og kværnet peber
lidt citronsaft
Tomatsalsa:
4 tomater, fri for skind og kerner
1 agurk uden skræl i små tern
1 spsk. lys balsamico eddike
3 spsk. olivenolie (1 lille frisk chilli)
salt og peber

Tilberedning
Varm vand op i en gryde til at få skindet af tomaterne. Lav et kryds i bunden af hver tomat og kom dem i det kogende vand ganske kort. Tag dem op og kom dem i koldt vand, skindet trækkes af og tomaterne skæres i tern uden tomatkød.Varm en pande op med oliven olie, sauter kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne. Kom hvidløg ved samt chillisauce i. Lav guacomolen ved at mose avocado med en gaffel til det har ensartet konsistens. Kom hvidløg, cremefraiche, salt, peber og cironsaft i og rør rundt.Varm tortillawrapen op enten i ovn eller pande og fordel kylling, guacomole, og salat. Kom tomatsalsaen op i et glas og server på tallerken med wrappen.


 

 
Print opskriften
Gem opskriften