Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling på sensommerbund

 

 


Kylling på sensommerbund
10 personer

Ingredienser:
40-50 stk. kyllingeinderfileter
1½ kg pasta
600 g svampe
5 stk. porrer
4 spsk. olivenolie  
3 spsk. smør
3 spsk. olivenolie 
6 dl vand 
½ l fløde
2 spsk. hakket timian
20 skiver pancetta
Bredbladet persille

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader, og kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Steg inderfileterne på en pande, og tilsæt vand. Lad dem simre i 8 minutter. Tag dem af panden, og kog vandet ind med fløde til en cremet sauce.

Skyl og rens svampe og porrer, og skær dem i skiver, og steg dem på en pande i ca. 4 minutter.

Kom svampe, porrer og hakket timian i flødesaucen, og lad den koge op i 2 minutter.

Læg pancettaskiverne på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 5 minutter til de er gyldne og sprøde.

Vend pasta og kyllingefileter i den varme sauce, og pynt med pancetta og persille.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften