Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sommerlig kyllingebix

 

 


Sommerlig kyllingebix
4 personer

Ingredienser
ca. 400 g kyllingeinderfilet
lidt olivenolie
1 fed presset hvidløg
salt og friskkværnet peber
1 spsk. smør
1 kg små, nye kartofler 
1 bdt. forårsløg

Tilbehør:
Høvlet peberrod
Spejlæg
Smørristet rugbrød

Rødbedesalat:
saft og revet skal af 1/2 økologisk citron
1 spsk. flydende honning
3 spsk. olivenolie
1 spsk. fintrevet peberrod
2 små æbler i tynde både

Tilberedning:
Skær inderfileterne i stykker på cirka 3 cm.
Vend stykkerne med olivenolie, hvidløg, salt og peber.
Skær kartoflerne i halve eller kvarte og steg dem gyldne i smør tilsat lidt olivenolie.
Rens forårsløgene og skær dem i mundrette stykker. Kom kartoflerne i et fad og hold dem varme.
Steg kylling og forårsløg på panden fra kartoflerne til de er næsten gennemstegte, ca. 5 minutter.
Kom kartoflerne tilbage på panden og vend det hele sammen.
Smag til med salt og peber og server med høvlet peberrod, spejlæg, ristet rugbrød og rødbedesalat.

Rødbedesalat:
Skræl rødbederne og riv dem groft eller skær dem i papirtynde skiver, hvis du har et mandolinjern.
Rør citronsaft, revet citronskal, honning og olivenolie sammen og smag til med peberrod.
Skær æblerne i tynde både eller riv dem, hvis du har travlt.
Vend rødbede og æble med dressingen og smag evt. til med ekstra peberrod.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften