Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingehjerter i rødvinssauce

 

 


Kyllingehjerter i rødvinssauce
4 personer

Ingredienser:
2 pk kyllingehjerter, optøet, 25 g smør, 2 hakket løg, 2 dl rødvin,
2 dl hønse bouillon,
3 dl flødesalt og frisk kværnet peber,2 rødløg i tynde både
1 squash i stave,
30 g soltørrede tranebær,

Kartoffel-jordskokkemos:
500 g skrællede kartofler,
500 g vasket el. skrabet jordskokker,
75 g smør,
1½ dl mælk,
1 fed hvidløg, knust,
3 spsk. hakket persille,
Salt og peber,

Rødbedesalat:
4 skrællede grovrevede rødbeder,
2 æble - groftrevet,
100 g fetina,
3 spsk. hakket timian,
Salt og peber

Tilberedning:
Skyl og rens kyllingehjerterne, dup dem tørre. Varm smørret op i en gryde til det har bruset op. Steg hjerterne i smørret ved middelvarme til de er gyldne. Kom rødvin ved og lad det koge op så vinen fordamper lidt. Kom fond og fløde i og lad det simre under låg i 30 min. Kom lidt kulør i og jævn saucen lidt. Kom de øvrige grønsager i og lad dem blive godt varme. Smag til med salt og peber og drys tranebær i retten lige inden servering.

Kartoffelmos: kog de skrællede rodfrugter møre i en gryde med vand UDEN salt. Hældes over en sigte og drypper af kom dem i gryden igen og mos kartoffel og jordskokker med en gaffel eller et piskeris. Kom smør og mælk i og samt hvidløg og persille. Smag til med salt og peber.

Rødbedesalat:Kom de revne rødbeder og æbler i en skål, vend det med fetina, tilsæt timian og smag til med salt og peber.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften