Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingekråser med ryste ribs

 

 


Kyllingekråser med ryste ribs
4 personer

Ingredienser:

500 g kyllingekråser - optøet, mel, salt og peber,
50 g smør,
1 tsk. paprika,
5 hele fed hvidløg i halve,
1 stort løg i tynde både,
1 dl hvidvin,
5 dl hønsebouillon,
1 dl flødemaizena jævning,
evt. kulør hvis retten ønskes mørk,
salt og peber,
3 porrer i ringe,
200 g knoldselleri i tern 1½ x 1½ cm,
400 g kartofler i tern,
200 g gulerødder i tern eller skiver,
olie og smør til stegning,
salt og peber

Tilberedning:
Klargør kyllingekråserne ved at skylle dem i koldt vand og fjerne lidt af fedt kirtlerne.Vend dem i mel tilsat salt og peber og steg dem gyldne i det smeltede smør. Kom paprika, hvidløg og løg ved og hæld hvidvinen over lad det koge op. Kom fond og fløde ved. Lad det simre i mindst 1 time. Smages til, jævnes og kulør kan til sættes. Kom de skyllede porre ringe i og lad dem blive godt varme i ca. 5 min. Rist, imens kråserne koger, selleri, kartoffel og gulerodstern i smør og olie ved medium varme til de er møre og gyldne. Smag til med salt og peber. Server med ristede svampe, hakket persille og ryste ribs.


 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften