Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Salat med ristet kyllingelever

 

 


Salat med ristet kyllingelever
4 personer

Ingredienser:
300 g kyllingelever - optøet
25 g smør til stegning
salt og frisk kværnet peber
150 g bacon i tern, ristede,
1 lille frisse salat i mindre stykker
½ bk blandede små spæde salater
4 friske figner i kvarte
50 g friske tranebær, gerne lagt i sukkerlage.

Pynt: kørvelkviste

Portvins beurre blanc:
2 små skalotteløg i fine tern,
1 tsk. smør
1 spsk. balsamico eddike
1½ dl portvin,
100 g økologisk saltet smør
kværnet peber

Tilbehør:
Crostini; små skiver ristet brød evt. penslet med oliven olie.

Tilberedning:
Skyl leveren og skær strengen af mellem de 2 stykker lever og dup dem tørre med køkkenrulle.

Varm smørret op på en pande til det har brust op. Steg stykkerne til de er gyldne og gennem stegte i ca. 8 min. ved svag varme. Tag dem af panden og skær hvert stykke i mindre stykker.

Til saucen varmes smørret op i en lille gryde. Sauter skalotteløg uden at det bruner. Kom eddike ved og lad det koge op. Kom portvin ved og lad det koge 1/3 ind.

Skær det kolde smør i tern og pisk det i portvinen stykke for stykke til saucen er ved at være tyk. Den må ikke koge. Krydr med kværnet peber.

Anret et fad eller 4 tallerkener med fyldet til salaten og hæld saucen over lige inden servering.

Server med sprødt ristet brød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften