Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Italiensk kyllingefad med tomat

 

 


Italiensk kyllingefad med tomat
4 personer


4-6 tomat og ramsløg marinerede kyllingefileter af overlår
2 løg i både
2 fed hvidløg i flager
2 dåser hakkede tomater
1 terning hønsebouillon
1 spsk. tørret basilikum

Tilbehør: kogte ris, friske basilikumblade og parmesan

Tilberedning:
Brun kyllingelårfileterne i en tykbundet gryde eller sauterpande. Tilsæt løg og hvidløg og lad det svitse med under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt tomater, bouillonterning og basilikum og læg låg på gryden. Lad den simre ved svag varme i ca. 25 minutter og smag herefter til med salt og peber.
Kog ris som beskrevet på posen og server retten med friske basilikumblade og parmesanost i flager.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften