Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Karry-kylling

 

 


Karry-kylling
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kyllingebrystfileter
3 spsk. smør
3 spsk. olie
ca. 4 dl vand
1 kg fuldkornspasta
2 stk. broccoli
4-5 dl fløde
3 spsk. kværnet karry
salt og peber
kartoffelstivelse

Tilberedning:
Skær sener og fedt fra kyllingebrystfileterne og brun dem på panden i smør og olie. Tilsæt vand halvt op af kyllingebrysterne og lad dem pochere i lagen i 5 minutter på hver side ved svag varme. Tag kyllingebrysterne op og læg dem til side. Gem kyllingelagen på panden.
Kog fuldkornspastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken. 
Skær små broccolibuketter fra stokkene. Findel kyllingebrysterne i mindre stykker.
Tilsæt fløde og karry i kyllingelagen og kog den ind. Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen med kartoffelstivelse. Vend broccolibuketter, kogt pasta og kyllingestykker i den varme karrysauce og server med det samme. 

 
Print opskriften
Gem opskriften