Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kogt kylling med porrecreme

 

 


Kogt kylling med porrecreme
10 personer

Ingredienser (10 pers.):
3 stk. økologiske danske kyllinger
3 stk. gulerødder
2 stk. løg
4 kviste persille
2 stk. laurbær

Porrecreme:
6 stk. porrer
3 spsk. smør
1½ citron, saft
3 bk. flødeost, neutral
4 spsk. frisk peberrod
kværnet peber

1,2 kg kartofler
1 bdt dild

Tilberedning:
Rens grønsagerne og kom dem i en stor gryde med kyllingerne. Dæk med vand og kog kyllingerne i 45 minutter.

Rens porrerne, fjern de yderste blade og skær top og bund fra. Skær porrerne i papirtynde skiver og kom dem på en varm pande med smørret. Varm porrerne igennem, tilsæt citronsaft og flødeost og rør i cremen til den smelter let. Lad porrecremen køle af og smag til med revet peberrod og frisk kværnet peber lige inden servering.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand i 12 minutter. Udskær hver kylling i 6 stykker og server den til nye kartofler vendt i dild med hjemmelavet porrecreme

TIP: Lav porrecremen i god tid inden servering. Skulle der være lidt til overs kan den holde sig i køleskabet et par dage. Porrecremen er også god i en kyllingesandwich dagen derpå.  

 
Print opskriften
Gem opskriften