Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i karry

 

 


Kylling i karry
10 personer

Ingredienser (10 pers.):
8 stk. kylling brystfileter / 1¼ kg kylling kød
6 stk. gulerødder
2 bdt. forårsløg
3 stk. selleristænger
3 spsk. smør
3 fed hvidløg
1 stk. rød chili
70 g ingefær
4 spsk. karry
3 spsk. olie
2 dåser kokosmælk
3 stk. æbler
salt og peber
frisk koriander
10 dl ris

Tilberedning:
Skyl og rens grønsagerne og skær dem i diagonale skiver. Brun kylling brystfileterne på begge sider i lidt smør på en pande. Kom vand på panden til kyllingerne er halvt dækket og lad dem simre i 5 minutter på hver side. Lad kyllingerne trække på panden.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Pil hvidløget og hak det fint. Rens chilien, fjern kernerne og skær den i tynde skiver. Skræl ingefæren og skær den i strimler. Rist karryen på en stor pande. Tilsæt olie, hvidløg, ingefær og chili og steg det i et minut. Kom gulerødder og forårsløg på panden og vend det med krydderierne. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 5 min. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i skiver. Del kyllingen i mindre stykker og kom dem i saucen med selleri, æbler og evt. lidt af kogelagen. Smag karry kyllingen til med salt og peber og vend den med de varme ris. Server retten i en dyb tallerken/skål og drys med frisk koriander.

 
Print opskriften
Gem opskriften