Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med butternutsalat

 

 


Kylling med butternutsalat
4 personer

Ingredienser:
2 bk. kylling brystfileter med chrispy majsflager
  
Butternutsalat:
2 stk. butternut squash    
1 bakke blåbær, 125 g 
1 stort rødløg
2 spsk. sorte oliven.
1 spsk. olivenolie 
1 håndfuld persille 
Salt og peber

Tilberedning:
Sæt foliebakken med kyllingen i en 180° C varm oven og steg dem i 25-30 minutter

Skyl butternut squash og bag dem hele i cirka 30 minutter ved 180° C. Skyl blåbær. Pil rødløget, flæk og snit det fint. Når butternut squashene er bagt og afkølet lidt, halveres de og kernerne fjernes. Skrab kødet ud i rustikke stykker med en ske. Vend med de resterende ingredienser og smag til med salt og peber.

Server den rustikke salat med de bagte kylling brystfileter og surdejsbrød.

 
Print opskriften
Gem opskriften