Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med grillede ferskner

 

 


Kylling med grillede ferskner
4 personer

Ingredienser:

1 hel kylling ca. 1400 g
200 g kartofler og eller persillerod/pastinak
½ dl olivenolie
salt og peber
friske rosmarinkviste


Grillede ferskner:
4 ferskner i halve
4 nektariner i halve
2 spsk. sød chilisauce
saften fra 1 lime
friske koriander

Tilberedning:
Kyllingen skylles og duppes tør med køkkenrulle. Skræl kartofler/rodfrugterne og skær dem i mindre stykker, vend dem med olivenolie, salt og peber. Bland lidt rosmarinkviste i, og fyld det i kyllingen. Luk med en hel rosmarinkvist. Krydder kyllingen med salt og peber og steg den enten på grill eller i oven til den er gennemstegt – kernetemperatur på min 75°C (ca. 1 – 1½ time).
Grill de halve ferskner og nektariner i 3 min på grill el. grillpande. Lad dem køle lidt af og skær dem i mindre både. Bland chilisauce og limesaft sammen og hæld det over frugterne. Pynt med friske koriander. Server den hele kylling med fyldet, de grillede ferskner og grillet pitabrød.


 

 
Print opskriften
Gem opskriften