Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med hvidløgscrumb og hindbærsalat

 

 


Kylling med hvidløgscrumb og hindbærsalat
4 personer

Ingredienser:
2 bk. kylling brystfilet med hvidløgscrumb

Hindbærsalat:
2 små eller 1 stor knoldselleri    
2 stk. fennikel    
1 spsk. citronsaft    .
2 bakker hindbær (250 g)    
3 spsk. jordnøddeolie   
1 pakke estragon    
Salt og peber

Tilberedning:
Sæt foliebakken med kyllingen i en 180° C varm oven og steg dem i 25-30 minutter.

Hindbærsalat:
Skyl knoldselleri og skær den i mundrette stykker. Vend med 2 spsk. jordnøddeolie og bag cirka 25 minutter sammen med kyllingen. Fjern de yderste lag på fennikel skær toppen til og skyl. Skær fennikel i helt tynde skiver, dette kan med fordel gøres på en pålægsmaskine eller et mandolin jern. Kom de tynde skiver af fennikel i koldt vand tilsat 1 spsk. citronsaft og stil på køl. Skyl hindbærrene forsigtigt og pluk estragonen i blade. Lige før servering vendes de bagte knoldselleri, drænet fennikel, estragon og 1 spsk. jordnøddeolie sammen og smages til med salt og peber. Til sidst vendes hindbær forsigtigt i.

Skær kylling brystfileterne i skiver og server med salaten. Salaten kan eventuelt drysses med hakkede saltede og ristede jordnødder.

 
Print opskriften
Gem opskriften