Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingegryde med svampe og spinat

 

 


Kyllingegryde med svampe og spinat
4 personer


4-6 kyllingefileter af overlår uden skind
1 kg kartofler
olivenolie
Salt og friskkværnet peber
ca. 300 g blandede svampe (fx østershatte og marksvampe)
1 løg
1 spsk. smør
1 spsk. mel
5 dl hønsebouillon (evt. vand + terning)
300 g babyspinat, skyllet og tørret

Tilberedning:
Del kartoflerne i halve. Skyl dem og dup dem tørre i et rent viskestykke. Vend dem med olivenolie, salt og peber og læg dem med skæresiden op på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i en 200° forvarmet ovn i ca. 50 minutter.
Del hver kyllingelårfilet i 4 stykker og skær svampene i mundrette stykker. Skær løg i både og brun alt i en tykbundet gryde. Smelt smør i en kasserolle og pisk mel i. Tilsæt bouillon lidt ad gangen mens du pisker og hæld den jævnede bouillon over kylling, svampe og løg. Lad alt simre i ca. 30 minutter eller til kartoflerne er færdige.
Smag saucen til med salt og peber og vend den friske spinat i. Lad den simre med i 2-3 minutter og server med de stegte kartofler.  

 
Print opskriften
Gem opskriften