Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår i spinaten

 

 


Kyllingelår i spinaten
10 personer

Ingredienser:
20 stk. kyllingeunderlår
2 spsk. sennep
2 spsk. honning
1 dl rapsolie 
salt og peber
1,2 kg spæde spinatblade
2 dl fløde
3-5 spsk. grovkornet sennep
2 citroner
saft og peber

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.
Dup kyllingelårene tørre med et stykke køkkenrulle og vend dem i en marinade af sennep, honning, rapsolie, salt og peber. Læg kyllingelårene på en bradepande og steg dem i ovnen i ca. 25-30 minutter. Skyl spinaten og lad den afdryppe i en si. Kom spinaten i en gryde op damp den i et par minutter til den falder sammen. Tilsæt fløde og smag til med grov sennep, lidt citronsaft, salt og peber. Serveres med stegte kartofler og citronbåde. 

 
Print opskriften
Gem opskriften