Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med Kartoffel d’ Estragon

 

 


Kyllingelår med Kartoffel d’ Estragon
10 personer

Ingredienser:

20 stk. kyllingeunderlår
raspolie
frisk estragon
1½ kg vaskede Rosenval kartofler
15 stk. forårsløg
6 spsk. frisk estragon
1 dl kapers
2 dl god mayonnaise
2 spsk. dijonsennep
rosa peberkorn   
havsalt

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.
Smør kyllingeunderlårene med rapsolie og gnid dem med frisk estragon. Læg kyllingelårene på en bageplade og steg dem i ovnen i ca. 25 minutter.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 minutter. Lad de kogte kartofler køle lidt af. 
Skyl og rens forårsløgene og snit dem fint. Hak estragon og kapers groft. Rør mayonnaise og sennep sammen og tilsæt forårsløg, kapers og frisk estragon. Smag dressingen til med rosa peber og havsalt. Vend kartoflerne i dressingen og server dem til kyllingerne.

 
Print opskriften
Gem opskriften