Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med kartoffelrösti

 

 


Kyllingelår med kartoffelrösti
10 personer

Ingredienser:
20 stk. kyllingeoverlår
½ hvidløg
Rapsolie
Salt
1 kg kartofler
2 stk. løg
1 fed hvidløg
3 stk. æg
½ dl bygmel
1½ spsk stødt spidskommen
salt og kværnet peber
3-5 dl rapsolie (stegning)
200 g rygeost
1½ dl yoghurt naturel, fed
3 stk. agurker
1 bundt radiser

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Gnid kyllingelårene med det halve hvidløg, pensl med rapsolie og drys med salt. Læg kyllingelårene på en bradepande og steg dem i ovnen i 25 minutter.

Skæl kartoflerne og riv dem groft. Pres en del af væden fra kartoflerne. Læg dem evt. i et rent viskestykke og vrid det. Pil løgene og riv dem fint. Pil hvidløget og pres det.  Bland løg med kartofler og vend det med æg, bygmel, spidskommen, salt og peber.  Varm rigeligt med rapsolie på panden og kom et par skefulde kartoffelblanding på panden. Form dem til små flade kartoffelkager og steg dem ved middelvarme i ca. 3-5 minutter på hver side. Lav 3-4 kartoffelrösti af gangen og læg dem på en rist. 

Rør rygeost med yoghurt og smag til med salt og peber. Rens og skyl radiser og agurk, skær dem i tynde skiver med en kartoffelskræller og vend dem med lidt af dressingen. Anret de lune kartoffelrösti med rygeostsalat, de sprøde kyllingelår og resten af dressingen.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften