Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med knuget kål fra midtjylland

 

 


Kyllingelår med knuget kål fra midtjylland
10 personer

Ingredienser:
20 stk. kyllingeunderlår
2 stk. hvidkål
2 spsk. salt
175 g smør
2½ dl piskefløde
2½ dl sødmælk
salt og peber
2-3 spsk. kanel
1 dl sukker
syltede rødbeder

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Skær hvidkålene i kvarte og fjern stok og de yderste blade. Kom kålen i en stor gryde, dæk med vand og kog kålen med salt i 45 minutter.  Hæld kogevandet fra, dryp kålen af og vrid den godt i et rent viskestykke. Hak den kogte kål fint. Smelt smørret i gryden, tilsæt kål og kog op med mælk og fløde. Smag kålen til med salt og peber. Bland sukker med kanel, drys kyllingelårene med 2 spsk. kanelsukker og steg dem i ovnen i 20 minutter. Server de søde kyllingelår med syltede rødbeder og knuget kål med kanelsukker.

 
Print opskriften
Gem opskriften