Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeruller med persille-pasta

 

 


Kyllingeruller med persille-pasta
10 personer

Ingredienser:

1 bdt. bredbladet persille
5 fed hvidløg
200 g mandler
60 skiver pancetta
10 stk. kyllingebrystfileter
2½ dl olivenolie
1½ kg pasta evt. Tagliolini

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.
Skyl persillen grundigt og pil hvidløgene. Hak persille og hvidløg fint og vend det med olivenolien. Sæt halvdelen af persilleolien til side i en skål.
Hak mandlerne groft og rist dem let på panden i et par minutter ved svag varme. 
Halver brystfileterne på langs og pensl dem med resten af persilleolien. Læg to skiver pancetta (40 skiver) på hver kylling og rul dem sammen fra den tyndeste ende. Fastgør hver kyllingerulle med en kødnål.
Steg kyllingerullerne på panden i ca. 15 minutter ved middelvarme og vend dem undervejs.
Kom de resterende 20 skiver pancetta på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 3-5 minutter til de er sprøde. Lad dem afkøle på en rist. 
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3 minutter eller efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen med resten af persilleolien og de ristede mandler. Halver kyllingerullerne diagonalt og server dem på persille-pastaen.    

TIPS: Kyllingerullerne kan sagtens forberedes dagen i forvejen. Rul dem ind i køkkenfilm og lad dem trække i køleskabet natten over.

 
Print opskriften
Gem opskriften