Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeschnitzel med marinerede rødbeder

 

 


Kyllingeschnitzel med marinerede rødbeder
4 personer

Ingredienser:

4 stk. kyllingeschnitzler
rasp, salt og peber
1 sammenpisket æg
olie

1/2 reven agurk
1/4  reven squash
1 fed hakket hvidløg
400 gram skællede rødbeder
3 dl græsk yoghurt
2 spsk. koldtpresset raspolie
2 tsk. citronsaft
1 spsk. reven frisk ingefær
1 spsk. akaciehonning
Salt og peber
1/2 spsk. hakket frisk basilikum
600 skrællede kartofler i både

Tilberedning:
Agurk, hvidløg og squash røres i yoghurten, smages til med salt og peber og stilles koldt en times tid. Citronsaft, olie, honning, basilikum og ingefær piskes sammen og smages til med peber, hældes over de strimlede skrællede rødbeder. (stilles i stuetemperatur.)
Kartoffelbådene stænkes let med oliespray og drysses med salt og peber. Steges i bradepande i ovnen ved 180° C i ca. 30 minutter. Schnitzlerne vendes i æg og rasp, og de steges ved middelvarme i 5 - 6 minutter på hver side.

Server kyllingeschnitzlerne med de marinerede rødbeder.

 
Print opskriften
Gem opskriften