Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeschnitzel med spinat

 

 


Kyllingeschnitzel med spinat
4 personer

Ingredienser:

4 stk. Kyllingeschnitzler
rasp, salt og peber
1 sammenpisket æg
olie

800 g kogte og pillede aspargeskartofler
2 spsk. akaciehonning
2 spsk. lime, hakket
1 spsk. smør
200 g helbladet spinat
2 dl fløde
Salt og peber
1/2 porre i papirtynde strimler
8 store valnødder
2 tsk. olie

Tilberedning:
Olie og lime blandes og vendes med porre og valnød. Drysses med peber og stilles i stuetemperatur et par timer.
Fløden koges op og spinaten vendes i, simrer til fløden cremer, smages til med salt og peber.
Kartoflerne ristes let i smør og honning vendes i, ristes til kartoflerne er gyldne, smages til med salt og peber.
Schnitzlerne vendes i æg og rasp og steges ved middelvarme ca. 5 -6 minutter på hver side.

Server Kyllingeschnitzlerne med spinat og valnøddesalat.


 

 
Print opskriften
Gem opskriften