Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeskovs

 

 


Kyllingeskovs
10 personer

10 stk. kyllingebrystfileter
3 stk. løg
1 stk. ramsløg
3 spsk. rapsolie
15 g smør
5 stk. nelliker
10 stk. peberkorn
1 stk. tepose
6 stk. laurbærblade
1½ kg kartofler
300 g bacontern
150 g baconskiver
2 stk. ramsløg
groft brød
evt. syltede rødbeder eller asier

Tilberedning:
Skær hver kyllingebrystfilet i 4 store stykker. Pil løgene og hak dem groft. Hak et ramsløg fint. Brun kyllingestykker, løg og ramsløg i rapsolie og smør i et par minutter. Kom nelliker og peberkorn i en tepose. Dæk kyllingen med vand og kog kyllingestykkerne i 10 minutter med laurbærblade, nelliker og peberkorn.

Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Tag kyllingestykkerne op af kogelagen og læg dem til side. Tilsæt kartoflerne i kogelagen og kog dem ud i ca. 20 minutter. Rist bacontern og -skiver sprøde på en pande. Fjern nelliker og peberkorn fra kartoflerne og tilsæt kyllingestykker og bacontern. Varm kyllingeskovsen op og smag til med salt og kværnet peber. Drys kyllingeskovsen med hakket ramsløg og stegt bacon og server med groft brød og syltede rødbeder eller asier.

 
Print opskriften
Gem opskriften