Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeunderlår med bagte jordskokker

 

 


Kyllingeunderlår med bagte jordskokker
4 personer

Ingredienser:

8-12 stk. Kyllingeunderlår evt. pebermarineret
800 g jordskokker, skrubbes og skæres i grove stykker
2 hele hvidløg, pilles og skæres i grove stykker
75 g soltørrede tomater, hakkes fint
1 lille bundt timian, hakkes groft
1/4 dl olivenolie
4 stk. bagepapir 30 gange 30 cm.
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Kyllingeunderlårene ovnsteges i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 40 min.
Jordskokker, hvidløg, soltørrede tomater, timian og olivenolie vendes sammen og krydres med salt og peber. Blandingen deles i 4 lige store portioner, og fordeles på de 4 stk. bagepapir. Rul bagepapiret om fyldet og sno enderne så der dannes en "knaldhætte" Pakkerne bages i ovnen 30-40 min. ved 185°C og serveres til de stegte kyllingeunderlår.

 
Print opskriften
Gem opskriften