Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeunderlår med bagte rødbeder og feta

 

 


Kyllingeunderlår med bagte rødbeder og feta
4 personer

Ingredienser:

8-12 stk. kyllingeunderlår
800 kg rødbeder
25 g kapers
1 tsk. stødt spidskommen
1/4 dl olivenolie
2 fed hvidløg, pilles
1 lille bundt kørvel, hakkes groft
100 g fetaost, brækkes i mindre stykker
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Kyllingeunderlårene krydres med salt og ovnsteges ved 200 grader i ca. 40 min. Rødbederne bages med skræl i ovnen ved 200°C (til de er møre) ca. 1 time.
Rødbederne afkøles, skrællen pilles af og rødbederne skæres i 1 cm. tykke skiver.
Hvidløg, spidskommen og olivenolie blendes grundigt og blandes med kørvel og kapers.
De pillede rødbeder varmes kort i ovnen. Det hele vendes sammen, smages til med salt og peber. Serveres til de varme kyllingeunderlår.

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften