Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeunderlår med cous cous salat

 

 


Kyllingeunderlår med cous cous salat
4 personer

Ingredienser:

8 stk. kyllingeunderlår

Cous cous salat:
250 g cous cous
4 dl grønsagsbouillon
200 g cremet feta i tern eller brud
100 g kalamata oliven
1 bdt. friske koriander, grofthakket
saft og reven skal fra 2 lime (usprøjtet)
½ agurk i tern
1 bdt. forårsløg i tynde ringe
evt. 50 g lyse rosiner
1 dl vindruekerneolie
salt og peber

Tilberedning:
Kyllingeunderlårene krydres ovnsteges ved 200° C i ca. 40 min.

Cous cous salat:
Bring bouillonen i kog og hæld den over cous cousen i en skål, og lad det trække i 3 min. Vend cous cousen lidt rundt og lad den afkøle. Klargør alle de øvrige ingredienser. Når cous cousen er afkølet vendes feta i og derefter de øvrige i ingredienser. Smag til med salt og peber. Server til de stegte kyllingelår.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften