Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeunderlår med fyldte majspandekager

 

 


Kyllingeunderlår med fyldte majspandekager
4 personer

Ingredienser:

8 stk. kyllingeunderlår, som krydres efter eget ønske

Fyldte majspandekager:
8 små majspandekager
300 g kolde kogte ris
100 g majs
3 jalpenoes finthakket
1½ dl syltet peberfrugt i strimler
4 stk. forårsløg, finthakket
3 spsk. sød chilisauce
1 spsk. sojasauce
100 g reven ost til gratinering

Tomatsalsa som tilbehør

Tilberedning:
Krydr kyllingeunderlårene efter eget ønske, og steg dem i en forvarmet ovn ved 200° C i ca. 45 min. 

Bland alle ingredienser til risblandingen sammen. Tag 8 små majspandekager, hvorpå fyldet fordeles og rulles sammen. Læg dem ved siden af hinanden og drys den revne ost på pandekagerne. Kommes i en varm ovn ved 200° C i 10 min. til osten er smeltet. Server de ovnstegte kyllingeunderlår med de fyldte majspande ager og tomatsalsa.

 
Print opskriften
Gem opskriften