Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Cassoulet med kylling

 

 


Cassoulet med kylling
4 personer

8-12 kyllingeunderlår
olie til bruning
1 hakket løg
ca. ½ liter hønsebouillon eller vand
4 hakkede fed hvidløg
1 bundt timian
4 laurbærblade
2 dåse hvide bønner i vand
evt. 250 g god medisterpølse

Tilberedning:
Hug den yderste knogle af lårene og brun dem i olie i en stegegryde. Tilsæt løg og lad dem stege med et par minutter. Tilsæt bouillon, så det når halvt op om lårene.
Kom hvidløg, timian og laurbærblade i og kog under låg i 30 minutter. Tag lårene op.
Kom afdryppede hvide bønner og medisterpølsen i og lad det simre i yderligere 15 minutter.
Tilsæt mere bouillon hen ad vejen, hvis retten er for tør. Kom lårene tilbage i gryden, skær medisterpølsen i 4 stykker og varm igennem.

Tip!
Server retten med kogt broccoli og stegte rød peber.

 
Print opskriften
Gem opskriften