Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Chili con pollolår

 

 


Chili con pollolår
10 personer

Ingredienser:
10 hele kyllingelår
2 løg
olie
4 fed hvidløg
1 chili
650 g modne tomater
2 dåser røde bønner i tomat/chilisauce, ca. 800 g
1 dåse hvide bønner, ca. 400 g
½ spsk chipotle
1 spsk spidskommen
½-1 spsk stødt koriander
20-30 g mørk chokolade
salt og peber
5 majskolber
persille
cremefraiche
1-2 rødløg
brød

Tilberedning:
Pil løgene, halver dem på langs og skær dem i skiver.

Del kyllingelårene i to stykker og brun dem i en stor gryde med olie, løg og hakket hvidløg.

Rens chilien og skær den i skiver. Halver tomaterne og kom dem i gryden med bønner, chili, krydderier og chokolade. Lad det koge i ca. 25 minutter og smag til med salt og peber.

Skær majskolberne i skiver og kog dem i 7 minutter.

Tilsæt majsskiverne i chiligryden og server med persille, cremefraiche, hakket rødløg og brød.

 

TIP: Du kan selv regulere, hvor stærk saucen skal være ved at tilføje flere krydderier elle chili. Du kan også bruge en færdig kryddermix, hvis du ikke ønsker den så stærk.  

TIP: Kom evt. en dåse hakkede tomater i, hvis du ikke kan få bønner i tomat/chilisauce.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften