Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Chutney marinerede hele økologiske kyllingelår

 

 


Chutney marinerede hele økologiske kyllingelår
10 personer

Ingredienser:
10 stk. hele økologiske kyllingelår
500 g hyben/ mandarin chutney
1,5 kg kogte kartofler i skiver.
2 fed hvidløg, knust
1 stk. chili, finthakket
2 stk. rødløg, fintsnittede
2 stk. avokado, hakkede
2 spsk. limesaft.  
2 stk. tomater, hakkede
1 stk. fersken, finthakket
½ l cremefraiche
Salt og peber.

Tilberedning:
De økologiske kyllingelår smøres med chutney og sættes på køl i et par timer, hvorefter de ovnsteges ved 160° C i ca. 45 min.

Hvidløg, chili, rødløg, avokado, limesaft, tomater, fersken og cremefraiche blandes og smages til med salt og peber.

Kartoflerne vendes i blandingen og salaten stilles på køl.

Server de stegte økologiske kyllingelår med salaten.

 
Print opskriften
Gem opskriften