Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Estragon kylling med tomat og kartofler

 

 


Estragon kylling med tomat og kartofler
4 personer

800 g lårfilet med skind
Fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
3 fed hvidløg, presset
2 spsk. olivenolie
1 tsk. knust fennikel frø
Salt og friskkværnet peber
750 g nye, små kartofler
2 dl madlavningsfløde
250 g cherrytomater
2 spsk. friske estragonblade

Tilberedning:
Rør citronskal, hvidløg, olivenolie og fennikel sammen i en stor skål.
Drys kyllingelårene med salt og friskkværnet peber og brun dem på en pande. Kom dem i skålen med marinaden og vend dem rundt.
 
Steg de små, hele kartofler på samme pande, til de tager lidt farve. Kom dem ned til kyllingelårene og vend rundt.
Kom det hele i en bradepande eller et ildfast fad og steg i ovnen ved 180° cirka 30 minutter.
Tilsæt fløde og halve cherrytomater og steg yderligere 15 minutter ved 200°.
Drys med friske estragonblade ved servering.

 
Print opskriften
Gem opskriften